Om oss

Vi är

Sajt Arkitektstudio har funnits i Växjö sedan 2011 och drivs av två arkitekter, Anna Lindahl och Nina Sandahl. Vi har de senaste åren vuxit och är nu fem medarbetare, tre arkitekter och två ingenjörer.  Bland våra beställare finns både privatpersoner och kommuner/landsting.

Om oss

Vi tror på

att vara tillgängliga, lyhörda och flexibla – i mötet med vår uppdragsgivare och i varje nytt projekt.

Vi tror att kreativitet är en nödvändighet för att skapa en hållbar och tidstålig arkitektur.

Vi tror på beprövad kunskap och tidigare generationers erfarenhet men tror också att den kan omfamnas av ny teknik, nya rön och trender.

Då vi lever i en föränderlig värld tror vi på vikten av kontinuerliga utvärderingar av våra arbetsmetoder och våra egna frågeställningar så att de ständigt förblir relevanta och aktuella.

Om oss

Vi samarbetar med

Projektbyggaren

Vi delar lokal med Projektbyggaren som kompletterar vår kompetens med bl.a. A-projektering, projektledning och kontrollansvar. Detta gör att vi har kapacitet att ta även större projekt.
www.projektbyggaren.se

 

R-HUS – rekommenderade hus

Tillsammans med det Gemlabaserade byggföretaget BiWi Bygg har vi etablerat ett lösvirkeskoncept för dig som tillsammans med oss vill rita ditt hus från grunden, och som letar efter ett prisvärt alternativ till de kataloghus som finns representerade på marknaden.

www.r-hus.se

 

R-LICENS

Vi är ett företag med R-licens.
R-licensen är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag som har förbundit sig att ta ett etiskt ansvar. R:et i symbolen betyder “rekommenderat företag” och är ett sätt att kommunicera etisk trovärdighet gentemot kunder, uppdragsgivare, underleverantörer och andra intressenter.

www.r-foretagen.se