Privatkund

Söker du en arkitekt? Hör av dig!

Vi har hjälpt runt 150 familjer med allt från konsultationer och enkla skisser till kulörsättningar och kompletta bygglov.

Skisser och utredningar

Har du behov av att ändra om eller bygga till? Vi illustrerar och utvecklar dina tankar och idéer och kan även komma med nya infallsvinklar.

Nivå och metod anpassas efter just ditt projekt. Vi jobbar med handritade skisser men ritar även i CAD och modellerar i 3D, beroende på vad som är det mest effektiva i de olika projekten.

 

Kulörsättningar

Vid om- och nybyggnader kan det vara svårt att själv ta ett helhetsgrepp när det gäller materialval och kulörsättning. Vi hjälper gärna till!

 

Bygglov

Vid de flesta om- och tillbyggnader krävs bygglov från kommunen. Vi tar fram fullständiga bygglovsritningar och stämmer vid behov av med kommunen gällande regler och begränsningar som berör just din fastighet.

Du kan läsa mer om hur det går till att söka bygglov på www.mittbygge.se

 

Bygghandlingar

Tillsammans med din byggfirma kan vi hjälpa till att ta fram de bygghandlingar som behövs för ditt projekt.

 

R-hus – rekommenderade hus

logo_rhusTillsammans med det Gemlabaserade byggföretaget BiWi Bygg har vi lanserat ett lösvirkeskoncept för dig som tillsammans med oss vill rita ditt hus från grunden och som letar efter ett prisvärt alternativ till de kataloghus som finns representerade på marknaden.

Läs mer på www.r-hus.se eller ring oss så berättar vi mer.

 

Välkommen till oss!