Om oss

Vi är

Sajt Arkitektstudio har funnits i Växjö sedan 2011. Vi är nu fem medarbetare, två arkitekter, en byggnadsutformare och två ingenjörer.  Bland våra beställare finns både privatpersoner, företag och kommuner/landsting.

Vi tror på

att vara tillgängliga, lyhörda och flexibla – i mötet med vår uppdragsgivare och i varje nytt projekt.
Vi tror att kreativitet är en nödvändighet för att skapa en hållbar och tidstålig arkitektur.
Vi tror på beprövad kunskap och tidigare generationers erfarenhet men tror också att den kan omfamnas av ny teknik, nya rön och trender.
Då vi lever i en föränderlig värld tror vi på vikten av kontinuerliga utvärderingar av våra arbetsmetoder och våra egna frågeställningar så att de ständigt förblir relevanta och aktuella.

Vi samarbetar med

Projektbyggaren

Vi samarbetar med Projektbyggaren som kompletterar vår kompetens med bl.a. projektledning och kontrollansvar. www.projektbyggaren.se

R-HUS – rekommenderade hus

Tillsammans med det Gemlabaserade byggföretaget BiWi Bygg har vi etablerat ett lösvirkeskoncept för dig som tillsammans med oss vill rita ditt hus från grunden, och som letar efter ett prisvärt alternativ till de kataloghus som finns representerade på marknaden.
Läs mer på:www.r-hus.se

R-licens

Vi är ett företag med R-licens.
R-licensen är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag som har förbundit sig att ta ett etiskt ansvar. R:et i symbolen betyder “rekommenderat företag” och är ett sätt att kommunicera etisk trovärdighet gentemot kunder, uppdragsgivare, underleverantörer och andra intressenter.
Läs mer på: www.r-foretagen.se

Certifieringar/Utbildningar

Energi/miljö

Fortsättningskurs IDA indoor Climate and Energy – Benjamin
Miljöbyggnad baskurs – Benjamin
Certifiering internationell passivhusexpert – Benjamin och Nina

3D-projektering/Archicad

Projekteringskurs i ArchiCAD – Nina

Integritetspolicy

För dig som skriver avtal och/eller har fått en faktura från oss gäller att Sajt Arkitektstudio AB lagrar och sparar era personuppgifter på följande vis:

  • Namn, adress, telefonnummer, mailadress, fakturor och avtal. Detta för att kunna följa bokföringslagenen. I uppdrag där vi åtar oss att i kundens namn lämna in bygglovsansökan sparas även personnummer.
  • Ritningar samt textdokument för det aktuella projektet sparas både digitalt och utskrivet.
  • Du som får nyhetsbrev från oss kan närsomhelst begära att få din adress borttagen från vår adresslista.

Du äger rätten att få ovanstående (förutom de uppgifter som enligt bokföringslagen måste sparas i sju år) information raderade från vårt register. Kontakta i så fall oss på info@sajtarkitektstudio.se
Personuppgifter (bortsett från de som behöver sparas enligt bokföringslagen) som inte har sparats med personens samtycke kommer att raderas när de har varit inaktuella i ett år.