fbpx
Skip to main content

Anslagstavlan

Anlita en arkitekt

Vad är arkitektur?

Arkitektur är den byggda miljön. Staden, landet, husen och platserna där emellan. Den byggda miljön påverkar oss vare sig vi vill eller inte. Det är lätt att tänka att en byggnad endast påverkar den som använder den men det stämmer inte. Alla som rör sig i en stad eller annan byggd miljö blir på något sätt påverkad av det som finns runt omkring.

Vem kan anlita en arkitekt?

Alla! Alla kan gynnas av att kontakta en arkitekt. Oavsett om du ska bygga en ny villa, en carport eller ett helt bostadsområde. En arkitekt har ett tränat öga och är utbildad till att vrida, vända och se nya möjligheter. Vi som arkitekter har också kunskap om relevanta lagar och regler och vet hur vi ska lotsa dig från idé till färdig byggnad.

anlita en arkitekt

Hur anlitar man en arkitekt?

Det går bra att kontakta oss både via mail och telefon. Vi erbjuder alltid ett förutsättningslöst möte på vårt kontor där vi går igenom dina önskemål. Tillsammans tar vi fram en plan för just ditt projekt och därefter lämnar vi ett pris på vårt arbete.

Vad kostar det att anlita en arkitekt?

En av de vanligaste frågorna. Men också en av de svåraste. Varje projekt är unikt med sina egna förutsättningar och prissättningen blir därefter. Vi lämnar alltid en prisuppskattning innan vi påbörjar projektet så att både vi och våra kunder känner sig trygga med vårt samarbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *